dimarts, 5 de març del 2013

Rock en Viu #191 - Especial MICK TAYLOR [05 / 03 / 2013]

(Mick Taylor i Mick Jagger, O2 Arena, Londres, 25/11/2012 - fotografia de Dimoniet Vermell)


Rockaires, aquesta setmana ens visita Mick Taylor (La Mirona, Salt, divendres 8 de Març - més info), i li hem dedicat un pgm especial com el mestre es mereix.

Un concentrat repàs a la seva trajectòria que inclou el seu pas pels Rolling Stones, la seva carrera en solitari focalitzada en el rythm & blues, i la seva participació en projectes i gires diversos com els Bluesbreakers de John Mayall, i col·laboracions amb mestres com Alvin Lee o el mateix Bob Dylan, així com un tastet HD de la seva participació en el darrer concert de la cel·lebració dels 50 anys dels Rolling Stones, a Newark, Nova Jersey (EEUU), el passat 15 de Desembre.

Com sempre al Rock en Viu, un poti-poti de treballs d'estudi i gravacions inèdites per a fer-vos gaudir mentre us enriquiu amb la qualitat i la història d'una de les més belles guitarres que han circulat pel món del rock des dels anys 60, mentre anem fent boca per a la seva imminent tornada als nostres escenaris.

Salut i roquenrol,
O.C.

4 comentaris:

Man and Van ha dit...

Nice blog, good job.:)

Eva PPC ha dit...

Pedazo de artista! me encanta!
Saludos al blog!

Blog27999 ha dit...

As claimed by Stanford Medical, It's really the one and ONLY reason women in this country live 10 years longer and weigh 19 KG less than us.

(And really, it really has NOTHING to do with genetics or some hard exercise and EVERYTHING about "how" they are eating.)

P.S, What I said is "HOW", not "what"...

Tap this link to find out if this short test can help you release your real weight loss potential

suprememanvan.com ha dit...

Thanks for sharing. suprememanvan.com  with a van moving service look after any moving requirements you may have. with a van moving service look after any moving requirements you may have. We operate at the best level possible at some of the most competitive prices.