divendres, 20 de gener del 2012

Rock en Viu #157 [24/ 01 / 2012 ]

Rockaires, aquest és el darrer pgm del Rock en Viu emès per Ràdio Manlleu tal i com la coneixíem fins ara. Tot continua, però no sabem si el servei que us podrem oferir serà igual com fins ara.

Des d'aquí volem desitjar el millor a tots aquells a qui obliguen a baixar del vaixell, un vaixell que no és clar que pugui arribar a tots els ports del camí que tenia previst fins ara.

Mentrestant, el Rock en Viu intentarà mantenir ben alt el pavelló per tal que pugui seguir sent el referent de la part de l'audiència de RM que ens segueix, ara que potser RM deixarà de ser el referent que era.

I per mirar de seguir com fins ara, al proper pgm us oferirem tot un referent de la música rock, una fera dels escenaris que, com amb els Van Halen als que vàrem dedicar el nostre darrer pgm, torna amb disc nou i, aviat, torna tb a casa nostra: Bruce Springsteen!

I és que tot just acaba d'aparèixer el primer senzill del seu nou àlbum Wrecking Ball, la cançó We Take Care Of Our Own, de la que aquí us deixem el clip:


Per celebrar-ho us oferirem el seu concert a la ciutat de Landover (EEUU) del dia 2 de Novembre de 1978, del qual n'escoltarem les següents cançons (i alguna altra si ens queda temps):

01. Badlands
02. Streets Of Fire
03. Spirit In The Night
04. Darkness On The Edge Of Town
05. The Promised Land
06. Prove It All Night
07. Thunder Road
08. Jungleland
09. Fire
10. Not Fade Away
11. She's The One
12. Backstreets
13. Rosalita (Come Out Tonight)

I no ho dubteu ni per un segon...

no us podríeu pas imaginar que poguéssiu mai arribar a poder-vos-ho perdre!!!

Salut i roquenrol,
O.C.