dimarts, 6 de maig del 2008

25 anys de Ràdio Taradell








Bé, dsprs d'algunes setmanes sense actualitzar el blog (de fet, senzillament pq no hi havia res a dir pq el Rock en Viu està de vacances... per molt poc temps ja!), toca fer esment que, mentrestant, la ràdio mare, Ràdio Taradell, ha fet 25 anys.

Durant els actes de celebració he pogut anar aprenent coses d'aquesta ràdio que dóna sostre al ReV. La més especial probablement sigui que és la ràdio en vigència més antiga de Catalunya (més i tot que Catalunya Ràdio!), i és tot un honor ser-ne part a data avui i coincidint amb aquesta efemèride tan especial.

Des d'aquí una salutació a tota la gent que fa i participa de Ràdio Taradell i en especial a tots els oients del Rock en Viu.

Per als que sigueu amants de la història només fer-vos saber que dos dels membres de l'actual junta de la ràdio han editat un llibre per fer repàs a aquests (primers!) 25 anys de R.T. Escriviu a la ràdio si us voleu fer amb el llibre ( radiotaradell@radiotaradell.net ).

+info:

Blog de Taradell
Diari Mef

Salut i roquenrol i... ens retrobem molt aviat al ReV!!!
O.C.

P.S. Ah! Us deixo el cartell amb tots els actes dels 25 anys, que encara en queda algun!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Caram, trobo que al cartell les paraules d'Àcid Úric tindrien d'estar separades, i lo més gros és que falten els `´! ;-)Salutacions des de les comarques aeries!