dimecres, 2 d’abril de 2008

Rock en Viu # 37 - MOTÖRHEAD [ 7 / 4 / 2008 ]

"Just in case you are at the wrong show...we are Motörhead!"

Des que als 13 o 14 anys vaig començar a escoltar música amb certa consciència i criteri i, per tant, a voltar ja per les botigues de discos al.lucinant amb el que s'hi podia trobar, sempre em va cridar enormement l'atenció aquesta portada, la de l' Orgasmatron dels Motörhead, aquella en què l'Snaggletooth, la seva peculiar mascota, prenia tot el significat del nom de la banda, com a "cap de motor", d'una màquina de tren en aquest cas) .

Tot i així no va ser fins una pila d'anys després que el vaig escoltar per primera vegada, però encara avui la força que desprenen el senyor Lemmy Kilmister, Phil Campbell i Mikkey Dee (i tots els que han passat abans per la formació) és digna d'admiració.

La veu de Lemmy, el so distorsionat del seu baix o el volum brutal de la banda en directe (a més d'aquest cap calavèric d'ullals prominents que ja hem esmentat) són alguns dels senyals d'identitat d'aquesta banda de rock dur sense parangó.

Al proper ReV trobareu tots aquests senyals i molts més.

Deixaré que es presentin ells mateixos amb "We Are Motörhead" (en directe l'any 2000 a Londres):


Salut i roquenrol,
O.C.

1 comentari:

TV Digital ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.