dilluns, 29 de març del 2010

Rock en Viu #97 [ 29 / 03 / 2010 ]

Salut rockaires!!!

Torna el roquenrol a les tardes de dilluns a les ones convencionals o a les que no ho són tant, les d'internet... o potser avui en dia ja és a l'inrevés i les convencionals són les d'internet... bé, en tot cas, sigui pel canal que sigui, esperem que ens sintonitzeu demà dilluns a les 19h del vespre, per escoltar el programa de ràdio que us porta setmanalment tot el món del rock en concert, aquest cop especialment perquè...

* regalarem 4 entrades per anar a la sala El Moscou de Torelló a veure i escoltar de prop els OLD STAR COVERS divendres vinent!!!

* els OLD STAR COVERS en persona seran al programa per regalar ells directament les entrades i parlar-nos del concert que faran divendres vinent a la sala El Moscou de Torelló!!!!!

* escoltarem alguns dels temes que faran els OLD STAR COVERS al seu concert de divendres dia 2 d'abril a la sala El Moscou de Torelló del qual ens parlaran ells mateixos durant el programa i per al qual regalarem 4 entrades entre tots els oieeeeeeeeeeeeents!!!! (us ho havíem dit ja això¿?¿?¿?¿?)



I ENCARA QUE COSTI DE CREURE, TINDREM MÉS CONTINGUTS AL PROGRAMA!!!!

Ves que vénen!

* l'Agenda de concerts amb en Joan Vilar

* el Versionàrius de Jordi Cesari amb Chuck Berry, Social Distortion, Dr.Feelgood, Johnny Cash.

* i tot el Rock en Viu dels Kiss des d'Estocolm l'any 1984 presentant el seu Animalize!

I tot ben lligat per en Toni Huescar al control tècnic pq no se'ns en passi ni una!

I ja ho sabeu...

no us podríeu pas imaginar que poguéssiu mai arribar a poder-vos-ho perdre!!!

Salut i roquenrol,
O.C.