divendres, 5 de març del 2010

Rock en Viu #95 [ 15 / 03 / 2010 ]

(Francesc Ruiz)
Salut rockaires!!!!

Tornen les entrevistes al Rock en Viu, aquesta vegada de la mà del cantautor vallesà Francesc Ruiz, que ens vindrà a presentar el seu nou treball Un trist i boig rockn'roll en una nit de desembre vora el port de la gran ciutat (tela el nom, eh!).

Segur que si heu arribat a llegir sencer el títol d'aquest nou treball de Francesc Ruiz no podreu deixar d'escoltar-lo en directe als estudis de Ràdio Taradell on ens presentarà algunes de les seves noves cançons interpretant-les en viu per a tots nosaltres.

I estigueu al cas perquè regalarem còpies d'aquest treball de Francesc Ruiz durant el programa, no us ho perdeu!

A més del mestre Ruiz al programa també tindrem l'Agenda de concerts amb en Joan Vilar i el rock en viu dels Faith No More en el concert que ens va quedar pendent d'escoltar la setmana passada des de Wolverhampton l'any 1997 i...

...resulta que els Soundgarden comencen a remoure's en les seves tombes i ja es preparen per a la resurrecció i, perquè veiem que això va de veres, ens han enviat una cançó en directe de l'any 1996 per anar fent boca, i l'escoltarem també el proper Rock en Viu, el programa de ràdio que et porta tot el món del rock en concert!


I tingueu sempre present que...

no us podríeu pas imaginar que poguéssiu mai arribar a poder-vos-ho perdre!!!

Salut i roquenrol,
O.C.
Comparteix al facebook