dilluns, 30 de novembre del 2009

Rock en Viu #84 [ 30 / 11 / 2009 ]

(Aleix Garriga)
Salut rockaires!

Tornen les entrevistes al Rock en Viu!

Com us vam anunciar aquest dilluns ens visitarà el músic vallesà Aleix Garriga, que serà entrevistat per en Jordi Cesari i ens interpretarà alguns temes del seu primer disc en solitari, Doncs.

A més en Joan Vilar ens durà l'Agenda de concerts de la setmana i ens farà cinc cèntims del gran concert que els Kitsch van fer a La Guixa el passat dissabte (en breu us penjarem per aquí les fotos que els hi va fer en Joan).

I els protagonistes dels concerts en directe seran dos artistes que han brillat amb llum pròpia durant tota la seva carrera: Peter Gabriel (l'ex-cantant de Genesis en directe des de Berlín l'any 1993, en la seva gira Secret World) i Eric Clapton (des de la ciutat irlandesa de Cork, l'any 1979, en la gira posterior a l'edició del seu disc Backless).

I, com no, recordar-vos que demà dilluns a les 19h finalitza el període de votacions per a les propostes presentades a la 4a edició de l'Art de Trair, el concurs gràfic del Rock en Viu!!!

Durant el programa donarem el nom del treball guanyador i farem el sorteig de 5 carnets d'amic/ga del Rock en Viu entre els participants a la votació!

Afanyeu-vos a votar, que això s'acaba!!!!

Salut i roquenrol,
O.C.

Comparteix