dilluns, 23 de novembre del 2009

Aviat, al Rock en Viu

Salut rockaires, tenim a la vista algunes novetats i aconteixements que us volem fer saber per tal que no us passin per alt si són del vostre interès.

Bé, a mitjanit de dilluns 23 hem tancat la 4a edició de l'Art de Trair i a partir de dimarts obrirem les votacions i donarem a conèixer les propostes per a la 5a edició.

Us podem anunciar que estem enllestint un carnet d'amics del Rock en Viu per tal que pugueu beneficiar-vos de descomptes en les vostres compres a El Mallot de la Margot, la vostra botiga de discos de Manlleu, que patrocina el concurs l'Art de Trair.

I encara més! Tenim dues entrevistes a la vista que us podrem oferir molt aviat:
* el proper dilluns dia 30 de Novembre ens visitarà l'Aleix Garriga, líder de la formació Aleix Garriga i els Brocs, i ens oferirà alguns temes del seu nou disc Doncs, primer en solitari i a punt de ser editat (visiteu el seu myspace).

* i el proper 14 de Desembre seran els Rosa Luxemburg els que ompliran el locutori de Ràdio Taradell, per ser entrevistats per l'equip del programa i també per interpretar-nos alguns dels temes del seu repertori (visiteu el seu myspace).

Res més per ara, que no és poc, però ja ho sabeu.

Salut i roquenrol,
O.C.