dimarts, 5 de març de 2013

Rock en Viu #191 - Especial MICK TAYLOR [05 / 03 / 2013]

(Mick Taylor i Mick Jagger, O2 Arena, Londres, 25/11/2012 - fotografia de Dimoniet Vermell)


Rockaires, aquesta setmana ens visita Mick Taylor (La Mirona, Salt, divendres 8 de Març - més info), i li hem dedicat un pgm especial com el mestre es mereix.

Un concentrat repàs a la seva trajectòria que inclou el seu pas pels Rolling Stones, la seva carrera en solitari focalitzada en el rythm & blues, i la seva participació en projectes i gires diversos com els Bluesbreakers de John Mayall, i col·laboracions amb mestres com Alvin Lee o el mateix Bob Dylan, així com un tastet HD de la seva participació en el darrer concert de la cel·lebració dels 50 anys dels Rolling Stones, a Newark, Nova Jersey (EEUU), el passat 15 de Desembre.

Com sempre al Rock en Viu, un poti-poti de treballs d'estudi i gravacions inèdites per a fer-vos gaudir mentre us enriquiu amb la qualitat i la història d'una de les més belles guitarres que han circulat pel món del rock des dels anys 60, mentre anem fent boca per a la seva imminent tornada als nostres escenaris.

Salut i roquenrol,
O.C.

3 comentaris:

sargantana ha dit...

De la mateixa manera que per l'onze de setembre esta previst fer una cadena humana, els blogs també ens estem preparant per enllaçar-nos

ens agradaria que us afegíssiu al projecte i si podeu fer-ne difusió

animeu-vos !!

http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

Man and Van ha dit...

Nice blog, good job.:)

Eva PPC ha dit...

Pedazo de artista! me encanta!
Saludos al blog!