dijous, 13 de setembre de 2012

Rock en Viu #173 [18 / 09 / 2012]

Jello Biafra & Melvins

Rockairesssssss, torna el Rock en Viu!

I torna amb alguns canvis i novetats: el pgm durarà 1 hora, no només sonaran directes sinó tb cançons d'estudi, hi podreu aportar propostes de cançons...

El ReV sonarà per Ràdio Manlleu els dimarts de 21h a 22h. Ha quedat reduït a una hora per poder continuar fidels a la cita amb un volum de treball més adient a la disponibilitat actual.

Tb hi sonaran cançons de discos d'estudi. Quèeeeeeeeeeeeeeeeee, al Rock en Viu??? Bé, l'objectiu actual i principal del pgm és el de mantenir viu el rock, i això ho farem més i millor si us podem oferir cançons de totes les èpoques i recents, que ens il·lustrin, en tots els seus àmbits, amb tot el més interessant de la música que ens apassiona. Així doncs, si ho aconseguim, seguirem fidels al nostre esperit: rock, en viu (i cuejant, que diuen...)!

Reservarem un espai per radiar les vostres recomanacions: feu-nos saber alguna cançó que sigui ben especial per a vosaltres i que us sembli que val la pena donar-la a conèixer a tothom, expliqueu-nos perquè la trobeu especial, i la farem sonar al Rock en Viu! Ens ho podeu comunicar amb un comentari aquí al bloc, amb un correu electrònic a rockenviu@gmail.com, un missatge al tweeter @rockenviu, o amb un missatge al Facebook.

Esperem que gaudiu de la nova temporada i conegueu una mica més els protagonistes de l'apassionant món del rock

I seguiu tenint present que...

no us podríeu pas imaginar que poguéssiu mai arribar a poder-vos-ho perdre!!!

Salut i roquenrol,
O.C.