dimarts, 5 d’abril del 2011

Rock en Viu #131 [05/ 04 / 2011 ]

Rockaires, dsprs del Yuyu k vam passar la setmana passada, aquest cop hem agafat les Eines i ens hem posat les piles per dur-vos l'entrevista a la banda que va arrasar la Jazz Cava de Vic el dijous dia 31 de Març passat: EINA!

Si al seu dia varen ser ja uns dels protagonistes del nostre pgm núm 100, no podíem deixar passar l'oportunitat d'apropar-nos a ells un cop més, ara que els teníem a tocar (mai millor dit!).

Doncs sí, durant poc menys de mitja hora vam poder xerrar amb l'Àlex i en Bull, cantant i baixista d'Eina, per empapar-nos una mica de tot el que envolta la banda successora d'Inadaptats i el seu darrer disc, l'Estat i la revolució.

Després del seu espectacular re-naixement amb l'Art de la guerra, el seu primer disc, no han perdut ni el fil, ni l'energia ni els motius per continuar donant-nos Eines per combatre la desigualtat i la falsedat. A ca nostra, i arreu.

Aquí us deixem el clip del primer senzill de l'Estat i la revolució:



Al pgm núm 131 del Rock en Viu no hi faltaran tampoc les seccions habituals i, com sempre, tot el món del rock, en concert.

I escriviu això en un paper i poseu-vos-ho a la tauleta de nit per trobar-ho demà a primera hora quan us lleveu:

no us podríeu pas imaginar que poguéssiu mai arribar a poder-vos-ho perdre!!!

Salut i roquenrol,
O.C.