dimarts, 8 de febrer del 2011

Rock en Viu #123 [08/ 02 / 2011 ]

[Jose SinRed]

Salut rockaires, avui no farem grans el·loqüències perquè són dies tristos, perquè des de diumenge passat estem orfes d'un altre dels grans del rock que ens ha deixat: es tracta del gran Gary Moore.

Ens ha deixat orfes tant a nosaltres com als passadissos electrificats, les vies parisines, els carrers de Belfast i totes les salvatges fronteres de la seva bella Irlanda natal.

Però ens ha deixat un gran llegat que al Rock en Viu ens preocuparem respectuosament i curosa de no oblidar i de mantenir ben present.
[Gary Moore]

El record al mestre serà avui ben present a l'edició número 123 del Rock en Viu, record que combinarem amb la resta de continguts del programa d'avui, amb l'especial rellevància de la presència a l'estudi d'en Jose Medialdea que, un any després, tornarà a visitar-nos per presentar-nos el seu proper concert com a Jose SinRed a la sala Pasternak de Vic amb nou format de banda, ara com a quintet. Tot plegat de la mà de Jordi Cesari que conduirà l'interrogatori a què el sotmetrem i que intercalarem entre les cançons que Jose SinRed ens interpretarà en viu i en directe als estudis de Ràdio Manlleu.

Com sempre en Joan Vilar ens durà l'agenda de concerts i en Jordi Roca ens farà reviure el directe Al Palau Sant Jordi de Sangtraït en la seva secció Directe a la Història.

Tot plegat amenitzat amb els nostres concursos: la Rocküestió del dia, patrocinada per la botiga Impuls de Torelló i la Panera dels 125 en la que, fins el dia 22 de Febrer, podeu participar per ser-ne el guanyador, panera que compta amb la col·laboració de la botiga de discos de Manlleu, El Mallot de la Margot.

I ja ho sabeu...

no us podríeu pas imaginar que poguéssiu mai arribar a poder-vos-ho perdre!!!

Salut i roquenrol,
O.C.