dimarts, 21 de desembre de 2010

Rock en Viu #119 [21 / 12 / 2010 ]

Salutacions rockaires,

arribem a final d'any (i abans Nadal) i encara ens queda el darrer ReV de l'any.

Ha estat un any de canvis per a nosaltres. D'adaptacions. De posar la 6a i de tornar a marxes forçades a la 3a en moltes ocasions perquè és la que s'adiu a la nostra velocitat. La velocitat de l'amateurisme. Però un amateurisme que no deixa d'arriscar-se a posar la 6a; que intenta subsanar la impossibilitat de la professionalitat amb la il·lusió de fer arribar la música que ens agrada a tots aquells que en un moment o altre la trobeu a faltar. A tots aquells que la trobeu al Rock en Viu.

Però el balanç musical és molt satisfactori: hem continuat gaudint d'entrevistes de primer nivell a músics i gent de l'entorn de l'escena que ens mou: l'escena del directe, la del rock en viu; hem continuat radiant rock en directe del més variat, del més inèdit, del més inesperat, del més gratament retrobat; i, per damunt de tot, hem continuat gaudint-ne com el primer dia: amb l'emoció dels reptes, amb els nervis de les proves i innovacions, amb les decepcions de les patacades...

Però encara millor: amb la satisfacció d'aquells que ens continueu escoltant i que manteniu encesa la flama del Rock... la flama de l'En... la flama del Viu... 3 flames que il·luminen en la foscor aquest humil programa de roquenrol. Gràcies a tots.

Ens escoltem dimarts, us desitgem bones festes i un millor any 2011... i esperem que la música ens continuï fent la companyia que ens fa quan res més no pot omplir l'espai que la natura li ha reservat...i l'espai que nosaltres li reservem.

Tot l'equip del ReV us desitja salut, amor, peles i roquenrol.

P.S. Ah, i dimarts dia 21 n'hi tornarà a haver de tot això... però sobretot... hi haurà molt roquenrol!