dimecres, 10 de novembre del 2010

"L'art de trair" [ 8a ed. del concurs del Rock en Viu]

[portada a reproduir en la 8a edició de l'Art de Trair]

Engeguem la 8a edició del concurs L’art de trair!!!

El funcionament del concurs ha variat una miqueta: fins ara us proposàvem 4 portades de disc i el premi era el disc del qual havíeu trait la portada. A partir de la present edició, ho fem a l'inrevés!!!... Llegiu, llegiu:

si ets artista, dibuixant, pintor, fotògraf, il·lustrador... o res de tot això però... t’agradaria aconseguir un disc emblemàtic de la història del rock... el Rock en Viu te’l regala!

Però bé, abans t’ho hauràs de currar!

Recrea o re-dissenya la portada del disc que et proposem i, si la teva portada és la guanyadora, et regalem un CD original ple d'història!!! I encara més: si no el tens encara... EL CARNET D'AMIC/GA DEL ROCK EN VIU!!! I tots els participants, només pel fet de prendre part al concurs, s’enduran un ReVolum! (una de les sel·leccions musicals del programa: un cd tot ple de ROCK EN VIU!).

Aquí teniu les bases del concurs:

* teniu un plaç d’un mes per a fer els vostres treballs i fer-nos-els arribar (en la 8a edició, el plaç d'entrega finalitza el dia 7 de desembre de 2010 ==> allargat fins al 14 de Desembre ).

* s’accepten tot tipus de manifestacions artístiques plàstiques i gràfiques: dibuix, pintura, fotografia, foto-muntatge, muntatge/dibuix/disseny per ordinador, collage, etc.

* poseu un títol a l'obra.

* faciliteu-nos un pseudònim per al període públic de votacions

* envieu els vostres treballs via correu electrònic o correu convencional, a les adreces següents:
  • e-mail: rockenviu@gmail.com
  • per correu: ROCK EN VIU - Apartat de correus 95 - 08500 – Vic (Osona, Països Catalans)
(si decidiu enviar-nos el vostre treball per correu, envieu-nos igualment un e-mail per notificar-nos la vostra participació, d'acord?).

Com us he dit el premi consistirà en un cd, cedit per la botiga de discos de Manlleu El mallot de la Margot, a triar d'entre 4 que us anirem presentant setmana a setmana al Rock en Viu, i també us els anirem deixant aquí. Aquí els teniu:


The Last Waltz [de The Band]
+info

Rock 'n' Roll Animal [de Lou Reed]
+info

Made in Japan [de Deep Purple]
+info

Stripped [de The Rolling Stones]
+info

La caràtula a trair en la present edició és la del disc YIELD de PEARL JAM, editat l'any 1998, que us mostrem a l'inici d'aquest post.

Ja us hi podeu posar!

L’art de trair és un concurs patrocinat per
la teva botiga de discos a Manlleu
(al carrer Baixa Cortada, 10)

Salut i roquenrol,
O.C.

1 comentari:

Rock en Viu ha dit...

Ha quedat tancat el plaç d'entrega de treballs per a la 8a edició de l'Art de Trair.
En breu obrirem les votacions.