diumenge, 9 de maig del 2010

Rock en Viu #102 [ 10 / 05 / 2010 ]

(Los Guardianes del Puente & Rock en Viu)

Salut rockaires,

demà tenim altre cop un programa especial amb una altra primera vegada per a nosaltres: per primer cop hem fet una entrevista fora de l'estudi!

I els que han tingut l'honor (he, he) de ser-ne els protagonistes són....

LOS GUARDIANES DEL PUENTE !!!!


Aquesta recent estrenada banda de metal empordanès està formada per dos ex-membres de Sangtraït (Quim Mandado i Martín Rodríguez) i un ex-Terratrèmol com és en Joan Cardoner.

A tots tres els vàrem entrevistar divendres 26 d'abril una estoneta abans del seu concert al Pasternak de Vic i en Jordi Cesari ja té a punt el document sonor que en va resultar. A més, en Jordi i en Toni Huertas varen assistir al concert i ens ho explicaran tot. NO HI PODEU FALTAR!

Aquí teniu un parell de fotografies fetes per en Joan Vilar durant les proves de so al Pasternak:
(agraïm des d'aquí a Jordi Mas, mànager de la banda, totes les facilitats -i la paciència!- que ens va donar per poder arribar a entrevistar els LGP, així com al Joan, en Quim i en Martín per deixar-se entrevistar i pel bon rotllo que duien al damunt!).

Però ja sabeu que sempre tenim alguna cosa més preparada al ReV...

* l'Agenda de concerts amb Joan Vilar

* tot el món del rock en concert amb W.A.S.P. i Lou Reed, des dels seus directes oficials Live in the raw i Rock 'n' Roll Animal respectivament

* i, si ens queda temps, continarem la secció NOUS RECORDS allí on la vàrem deixar la setmana passada, reprenent l'audició del fantàstic disc A reality tour del mestre David Bowie.

I ja ho sabeu...

no us podríeu pas imaginar que poguéssiu mai arribar a poder-vos-ho perdre!!!

Salut i roquenrol,
O.C.

Comparteix al facebook

1 comentari:

Red Zeppelin D3 ha dit...

Però ja se sap que la Lupe segueix tocant amb Kcor de Rock i en català, enlloc de passar-se al castellà.
Tampoc crec que sigui una opció passar-se al castellà... A veure que amb això tampoc estic dient que estigui en contra del rock en castellà que també em sembla bé que n'hi hagi mentre sigui per afició i no autoritari. Però com a mínim, ja tenint una llengua pròpia, estigui oprimida o no, preferiré cantar rock en la meva llengua perquè és la que m'identifica, en aquest cas el català.
I poder fer música anglo-saxona cantada en català.
El rock també forma part de la diversitat de molts estils.

De totes maneres, et passaré si el trobo el maiespeis de Benders si és que el trobo. Ja et vaig comentar sobre el concert de divendres, versionant temes dels Pixies, Blur, Sex Pistols fins a tocar Ghostbausters.