diumenge, 11 d’abril del 2010

Rock en Viu #98 [ 12 / 04 / 2010 ]

Salut rockaires!!!

Ens continuem apropant cada cop més al centenari i ho fem farcint els programes amb la idea de no deixar indiferents a cap de vosaltres i portar-vos tant material com el nostre amateurisme ens ho permet!

El programa de demà no serà menys, i tindrem l'honor de regalar 2 ENTRADES per al concert que Elliott Murphy farà aquest proper divendres dia 16 d'abril al Rockòdrom d'Els Hostalets de Balenyà!!! (visiteu la web de l'organització del concert a www.kok.cat, o afegiu-vos al seu grup al Facebook, aquí).

I no serà l'únic concert del que regalarem entrades!!! Perquè demà ens visitarà en directe a l'estudi de Ràdio Taradell la banda Augie Burr & The Elvis Tribute Band, que també actuaran a Osona aquest mateix divendres, en aquest cas a la sala Pasternak de Vic, i en tenim 5 per sortejar entre tots els oients! Aquesta banda de covers d'El Rei rebrà l'interrogatori pertinent d'en Jordi Cesari i ens interpretarà alguns temes del seu repertori en directe i en acústic!

Si voleu entrar al sorteig d'entrades per aquests dos concerts, ja ens podeu escriure un correu electrònic a rockenviu@gmail.com amb la paraula ENTRADES com a títol del missatge. Al missatge ens indiqueu si voleu entrades per a ELLIOTT MURPHY o per a AUGIE BURR, els vostres NOM, COGNOMS i DNI i, si voleu, ens dieu si, en cas que no us toqui l'entrada que demaneu, voleu que us incloguem al sorteig d'entrades de l'altre concert. Teniu temps d'escriure'ns fins que tanquem el plaç durant el programa de demà.

Però no només tindrem tot això al Rock en Viu, preneu nota:

* demà dilluns a les 19h, just abans de començar el programa, finalitza el plaç per votar les obres presentades a la 6a edició del concurs estrella del Rock en Viu, l'Art de Trair i, per tant, demà en coneixerem el guanyador! Però encara sou a temps de votar, afanyeu-vos! Tota la informació, aquí.

* l'Agenda de concerts amb en Joan Vilar

* i el Rock en Viu de la mítica parella coneguda vulgarment com La pàgina i la planta!!! Síiiii, ens estem referint als senyors Robert Plant i Jimmy Page, en directe des de Nagoya l'any 1996!

En Toni Huescar al control tècnic permetrà la quadratura del cercle i ens permetrà assegurar un bon sofregit!!!

I ja ho sabeu...

no us podríeu pas imaginar que poguéssiu mai arribar a poder-vos-ho perdre!!!

Salut i roquenrol,
O.C.

Comparteix al facebook