dissabte, 19 de desembre del 2009

Resultat 4a edició l'Art de Trair

Salut rockaires!

Com sempre l'amateurisme ens fa anar amb retard, però procurem no deixar-nos res per publicar, i ens tocava deixar constància al blog del resultat que vam donar al programa número 84 sobre el guanyador de la 4a edició de l'Art de Trair, el concurs de reproduccions de portades de discos clàssics de la història del rock!

La relació d'obres presentades la podeu veure en aquest post.

En total, entre el fòrum al Facebook i el correu electrònic vàrem rebre 35 vots, 17 dels quals van anar pel treball guanyador, que fou..............:

El títol de l'obra és Rock and the bomb, i el seu autor és en Kali. Felicitats!!!

I els següents classificats amb més vots van ser les obres For those about to fuck (amb 8 vots) i Use your toy (amb 5 vots).

El premi per en Kali per haver guanyat el concurs és un cd cortesia d'El Mallot de la Margot, la vostra botiga de discos de Manlleu.

Tots els participants al concurs rebran una còpia del ReVolum IV, recopilatori de les músiques del programa editat amb motiu d'aquesta edició del concurs.

I d'entre tots els participants en la votació, cinc d'ells van guanyar un carnet d'amic/ga del Rock en Viu. Els afortunats del sorteig foren:

Gil Vilar
Òscar Navarro López
Kevin Zorrilla
Enric Torras
Judit Abramo

En breu ens posarem en contacte amb tots els afortunats per fer-vos arribar el vostre premi.

Tot l'equip del programa felicitem a tots els premiats i us donem les gràcies a tots els participants tant del concurs com de les votacions!!!

Ens veiem en la 5a edició del concurs per a continuar traint els clàssics de la història del rock!

Salut i roquenrol,
O.C.

1 comentari:

Anònim ha dit...

bon comencament