dilluns, 21 de setembre del 2009

Proper ReV #75 [ 21 / 09 / 2009 ]

Salut rockaires!

Escalfem motors i demà iniciem la 4a temporada del Rock en Viu (la 3a a Ràdio Taradell) amb el nostre programa número 75!!!

En primer lloc demanar-vos disculpes per no haver realitzat la tasca promesa de posar-vos deures d'estiu (motius de força major ens en varen mantenir allunyats). En tot cas, doneu-li la culpa, un cop més, a l'amateurisme de la nostra tasca, no per això mancada de devoció i il·lusió per tornar cada temporada amb més ganes, per dur-vos tot el món del rock en concert!

El nou curs que es presenta durà força novetats, però no les tenim gaire a punt per al primer programa (causes: llegiu més amunt), i les anirem incorporant poc a poc.

Però aneu-vos preparant que al programa el rock serà més viu que mai, amb noves seccions, la intenció de realitzar, com a mínim, una entrevista al mes, interpretacions en directe, concursos i premis per als oients, premis especials per als oients més fidels, etc.

En la primera edició de la temporada ens retrobarem amb en Joan Vilar amb tota la informació musical de la comarca d'Osona i l'agenda de concerts i amb en Jordi Cesari que ens durà altre cop el Versionàrius, amb les covers més sorprenenents de les estrelles d'aquesta faràndula nostra.

Comptarem també, i més extensament encara, amb el suport d'El Mallot de la Margot, la botiga de discos de Manlleu, patrocinant l'Art de Trair, el nostre concurs estrella, així com algunes de les noves activitats del pgm.

Res més. Us fem saber alguna cosa del rock en viu que tindrem demà al pgm:

* U2: Sheffield, 2009
* Queen: Londres , 1976
* Ac/Dc: Brussel·les, 1982
* The Rolling Stones: Chicago, 1997

i força més!

Salut i roquenrol,
O.C.
Publica-ho al Facebook: