dilluns, 30 de març de 2009

"L'art de trair" [ el nou concurs del ReV]

Avui al Rock en Viu posem en marxa el concurs L’art de trair (anomenat així a partir de la cançó del mateix nom del grup Kitsch): un concurs relacionat amb les portades dels discs clàssics de la història del rock.

Si ets artista, dibuixant, pintor, fotògraf, il·lustrador... o res de tot això però... t’agradaria aconseguir un disc emblemàtic de la història del rock... el Rock en Viu te’l regala!

Però bé, abans t’ho hauràs de currar!

Recrea o re-dissenya la portada d’un dels discs que et proposem i, si la teva portada és l’escollida pel jurat del Rock en Viu, te’n regalem el CD original! I tots els participants, només pel fet de prendre part al concurs, s’enduran una de les sel·leccions musicals del programa: un cd tot ple de ROCK EN VIU!

Aquí teniu les bases del concurs:

* teniu un plaç d’un mes per a fer els vostres treballs i fer-nos-els arribar (en la primera edició, el plaç d'entrega finalitza el dia 27 d'abril).

* s’accepten tot tipus de manifestacions artístiques plàstiques i gràfiques: dibuix, pintura, fotografia, foto-muntatge, muntatge/dibuix/disseny per ordinador, collage, etc.

* envieu els vostres treballs via correu electrònic o correu convencional, a les adreces següents:
  • e-mail: rockenviu@gmail.com
  • per correu: ROCK EN VIU - Apartat de correus 95 - 08500 – Vic (Osona, Països Catalans)
(si decidiu enviar-nos el vostre treball per correu, envieu-nos igualment un e-mail per notificar-nos la vostra participació, d'acord?).

Com us he dit el premi consistirà en un cd, concretament el disc del qual n’hagueu reproduït la portada. Els premis del concurs seran cedits per la botiga de discos de Manlleu El mallot de la Margot. Si ja teniu el disc en qüestió, segur que podreu arribar a una entesa amb l’Agustí, que és qui regenta aquesta històrica botiga de discos de Manlleu!

En la primera edició del concurs les portades a trair (i a triar ;-) són les següents:


Beggar's Banquet
| Abbey Road
(The Rolling Stones) | (The Beatles)


The Wall | British Steel
(Pink Floyd) | (Judas Priest)

Què me’n dieu? Us va bé? Doncs a treballar!

L’art de trair és un concurs patrocinat per
la teva botiga de discos a Manlleu.

Salut i roquenrol,

O.C.