diumenge, 22 de febrer del 2009

Carnaval al ReV !!! [# 59 - 23 / 2 / 2009 ]



Doncs sí, al ReV farem el nostre carnaval propi al proper programa!

El dedicarem a tots aquells artistes i bandes que s'han dedicat a disfressar-se o maquillar-se per sortir a escena, i que n'han fet part de la seva identificació i marca de la casa.

Així mirarem d'encabir al programa gent tant diversa com ara:

* Kiss
* Alice Cooper
* David Bowie
* Queen
* The Cure
* Slipknot
* Jane's Addiction
* The Cult
* Marilyn Manson
* The Hives
* W.A.S.P.
* Twisted Sister
* Iron Maiden
* Judas Priest
* Immortal
* Stryper
* ...

També hi dedicarem el Versionàrius i intentarem posar-hi una mica de salsa de collita pròpia i us ho ensenyarem d'aquí uns dies! ;-)

I a la secció De gira comentarem el concert dels Kitsch als Genis de Badalona!

(fotos de Joan Vilar)

Per posar-nos a la feina, aquí teniu un perill de vídeos espectaculars de penya ben, ben, ben disfressada!

Els primers dubto que els tinguem mai al programa, però duen un espectacle que val la pena veure (ni que sigui només una vegada...): són Blasted Mechanism, una banda prou peculiar que adornen la seva música d'esperit techno amb una posada en escena espectacular, d'índole "alien-tribal". Bé, jutgeu vosaltres mateixos:


I un altre cas de maquillatge i disfressa extrema és l'experiència dels concerts de G.W.A.R., personatges de vestimentes medievals pseudo-mitològiques i semblants a guardes dels inferns que acostumen a esquitxar de vermell cadascuna de les audiències dels seus concerts. A veure si passem el seu rock dur pel ReV un dia d'aquests. Qui sap, potser quedarem esquitxats i tot!




Salut i roquenrol,
O.C.