dimarts, 16 d’octubre del 2007

Rock en Viu # 16 - STING [ 22 d'Octubre de 2007 ]




















Sting, en un concert de Frank Zappa a l'Auditorium Theatre de Chicago, el 3 de Març de 1988, tot presentant la cançó "Murder By Numbers" que interpretarien plegats a continuació:

"Fa quatre anys Jimmy Swaggart va dir això de mi: 'tenim aquí una cançó de The Police, "Assassinat amb números", que fou escrita per SATANÀS! Interpretada pels fills de SATANÀS! BELCEBÚ! LLUCIFER! En BANYETA!' Jo vaig escriure la puta cançó, val?!".
(vegeu-ne el text original)

El proper dilluns ens visitarà aquest dimoni respectat i admirat per tot el món, des dels fans de la seva cara més comercial (llegiu aquí "Every breath you take", amb els Police o "We'll be together" ja en solitari) fins a la gent del món del jazz i de la música antiga de culte (parlem de temes com "Dienda" o "Moon over Bourbon St.", així com del seu darrer treball sobre la música amb llaüt de John Dowland, compositor i cantant anglès dels segles XVI i XVII).

Escoltarem diversos fragments en directe de la ja llarga trajectòria lluny dels Police d'una de les veus més impressionants que va donar el segle XX.

Salut i rockenrol
O.C.

Música radiada:

1. Hellhound on my trail
2. She's too good for me
3. The hounds of winter
4. I hung my head
5. It's probably me
6. Can she excuse my wrongs
7. Message in a bottle
8. Demolition man
9. Saint Augustine in hell

Extreta de les gravacions dels concerts següents:

21/8/1993 - Radrenbahn, Hildersheim, Alemanya
8/6/1996 - Fleadh Festival, Finsbury Park, Londres, Anglaterra
8/9/1996 - Woodlands Pavillion, Houston, Texas, E.U.A.
26/10/2006 - Olivier Messiaen Studio 104, París, França