dilluns, 25 d’abril de 2011

Rock en Viu #134 [26/ 04 / 2011 ]

(Pulpopop - foto de Pipop Ribes)
Salut rockaires!

Tornem a tenir convidats especials aquesta setmana al Rock en Viu. Aquest cop, des de Sarrià de Ter, ens arriben els Pulpopop, aquesta gent que de la performance en fan la seva vida!

Aquí us deixem una mostra dels seus "quèfers" diaris:I ja ho sabeu, com diuen els pops endevins que protagonitzen la nostra era...

no us podríeu pas imaginar que poguéssiu mai arribar a poder-vos-ho perdre!!!

Salut i roquenrol,
O.C.

dimarts, 19 d’abril de 2011

Rock en Viu #133 [19/ 04 / 2011 ]

(The Gruixut's)
Salut rockaires!!!

Tornen les entrevistes al Rock en Viu, i no només us fem atenció de la que us podrem oferir avui mateix, sinó que us convidem a prendre nota de tot el que ens ve al damunt:

* avui, The Gruixut's, els normalitzadors del rock a ca nostra !!!!
* dimarts vinent, els Pulpopop, pop, a la catalana!
* i el proper 17 de Maig, el retorn dels mods passa pel Rock en Viu: Brighton 64!!!!

(ara no digueu que no us hem avisat!)

Els Gruixut's, que ens visiten per presentar el seu nou disc Que vénen els Indies!, no només seran sotmesos a l'interrogatori exhaustiu habitual del nostre Versio-man, en Jordi Cesari, sinó que també actuaran en viu i en directe per a tots els nostres fidels rockaires des dels estudis de Ràdio Manlleu, en el que serà el programa núm. 133 del Rock en Viu, pgm en el que també tindrem l'agenda de concerts de la mà d'en Joan Vilar, i la secció Directe a la Història que ens duu periòdicament en Jordi Roca, avui protagonitzada pel directe de Bob Dylan, Live 1966.

Aquí us deixo un clip dels nostres convidats d'avui corresponent al seu primer disc, Normalitzem el Rock & Roll:


I ja sabeu què és el més gruixut que heu de tenir en compte cada dimarts...

no us podríeu pas imaginar que poguéssiu mai arribar a poder-vos-ho perdre!!!

Salut i roquenrol,
O.C.

dimarts, 5 d’abril de 2011

Rock en Viu #131 [05/ 04 / 2011 ]

Rockaires, dsprs del Yuyu k vam passar la setmana passada, aquest cop hem agafat les Eines i ens hem posat les piles per dur-vos l'entrevista a la banda que va arrasar la Jazz Cava de Vic el dijous dia 31 de Març passat: EINA!

Si al seu dia varen ser ja uns dels protagonistes del nostre pgm núm 100, no podíem deixar passar l'oportunitat d'apropar-nos a ells un cop més, ara que els teníem a tocar (mai millor dit!).

Doncs sí, durant poc menys de mitja hora vam poder xerrar amb l'Àlex i en Bull, cantant i baixista d'Eina, per empapar-nos una mica de tot el que envolta la banda successora d'Inadaptats i el seu darrer disc, l'Estat i la revolució.

Després del seu espectacular re-naixement amb l'Art de la guerra, el seu primer disc, no han perdut ni el fil, ni l'energia ni els motius per continuar donant-nos Eines per combatre la desigualtat i la falsedat. A ca nostra, i arreu.

Aquí us deixem el clip del primer senzill de l'Estat i la revolució:Al pgm núm 131 del Rock en Viu no hi faltaran tampoc les seccions habituals i, com sempre, tot el món del rock, en concert.

I escriviu això en un paper i poseu-vos-ho a la tauleta de nit per trobar-ho demà a primera hora quan us lleveu:

no us podríeu pas imaginar que poguéssiu mai arribar a poder-vos-ho perdre!!!

Salut i roquenrol,
O.C.