dimarts, 21 de desembre del 2010

Rock en Viu #119 [21 / 12 / 2010 ]

Salutacions rockaires,

arribem a final d'any (i abans Nadal) i encara ens queda el darrer ReV de l'any.

Ha estat un any de canvis per a nosaltres. D'adaptacions. De posar la 6a i de tornar a marxes forçades a la 3a en moltes ocasions perquè és la que s'adiu a la nostra velocitat. La velocitat de l'amateurisme. Però un amateurisme que no deixa d'arriscar-se a posar la 6a; que intenta subsanar la impossibilitat de la professionalitat amb la il·lusió de fer arribar la música que ens agrada a tots aquells que en un moment o altre la trobeu a faltar. A tots aquells que la trobeu al Rock en Viu.

Però el balanç musical és molt satisfactori: hem continuat gaudint d'entrevistes de primer nivell a músics i gent de l'entorn de l'escena que ens mou: l'escena del directe, la del rock en viu; hem continuat radiant rock en directe del més variat, del més inèdit, del més inesperat, del més gratament retrobat; i, per damunt de tot, hem continuat gaudint-ne com el primer dia: amb l'emoció dels reptes, amb els nervis de les proves i innovacions, amb les decepcions de les patacades...

Però encara millor: amb la satisfacció d'aquells que ens continueu escoltant i que manteniu encesa la flama del Rock... la flama de l'En... la flama del Viu... 3 flames que il·luminen en la foscor aquest humil programa de roquenrol. Gràcies a tots.

Ens escoltem dimarts, us desitgem bones festes i un millor any 2011... i esperem que la música ens continuï fent la companyia que ens fa quan res més no pot omplir l'espai que la natura li ha reservat...i l'espai que nosaltres li reservem.

Tot l'equip del ReV us desitja salut, amor, peles i roquenrol.

P.S. Ah, i dimarts dia 21 n'hi tornarà a haver de tot això... però sobretot... hi haurà molt roquenrol!

dilluns, 20 de desembre del 2010

Obres presentades i votacions per a la 8a ed. de l'Art de Trair


Salut rockaires!

Ha arribat l'hora altre cop de triar les traïcions dels participants al concurs l'Art de Trair!!!!

Perquè recordeu que sereu vosaltres, oients i seguidors, els que haureu de triar el guanyador.

Ja ho sabeu de la passada edició: entre tots els que voteu sortejarem 5 carnets d'AMICS DEL ROCK EN VIU, amb el qual us podreu beneficiar de descomptes en diversos establiments de la comarca d'Osona i d'internet (tota la informació, aquí) .

El guanyador del concurs s'endurà, a triar, un dels 4 cds exposats aquí, cedits per la botiga de discos de Manlleu, El Mallot de la Margot.

Aquí teniu les obres que s'han presentat a la 8a edició de l'Art de Trair:

Obra #01
Títol: Japo Pearl / Autoria: Namursoleil
Obra #02
Títol: Carretera i manta... / Autoria: Trivall
Obra #03
Títol: Pela'm / Autoria: Guerrer del temple
Obra #04
Títol: Pearl Jam / Autoria: L'escolanet calent
Obra #05
Títol: Parla'm / Autoria: La monja astuta


Podreu votar per la traïció que més us hagi agradat de dues maneres:

a) si sou membres del grup de Facebook del Rock en Viu, voteu aquí.

b) si no en sou, envieu-nos un correu electrònic a l'adreça rockenviu@gmail.com, a l'assumpte poseu-hi Votacions , i indiqueu-nos els vostres nom i cognom.

Pensem que aquestes dues vies són suficientment restrictives com per donar-nos garanties a tots de que els vots emesos seran únics i que no hi haurà duplicats fraudulents.

EL PLAÇ PER EMETRE EL VOSTRE VOT FINALITZARÀ EL PROPER DIVENDRES DIA 24 DE DESEMBRE A MITJANIT!

Els resultats es faran públics durant el dia de Nadal, dissabte dia 25 de Desembre.

Moltes gràcies a tots per participar!

Salut i roquenrol,
O.C.

dimarts, 14 de desembre del 2010

Rock en Viu #118 [14 / 12 / 2010 ]

(Gary Moore)
Salut rockaires,

ja us tenim preparada una nova sessió rockera per al vespre de dimarts dia 14 en què arribem als 118 pugames!

Hi haurà Joy Division, Sopa de Cabra, Gary Moore, The Killers, tot inclòs en les seccions habituals (Directe a la història -per Jordi Roca-, Soul Solos -per Francesc Ruiz- i Versionàrius -per Jordi Cesari) així com l'Agenda de Concerts que ens durà en Joan Vilar.

I el nostre tècnic de so, en Toni Huescar, ens farà una crònica especial del concert d'Enrique Bunbury que va poder viure en primera persona la setmana anterior al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

I us durem també tot el món del rock en concert amb diferents talls més que recomanables de diversos concerts d'aquells en què a tots ens hagués agradat trobar-nos al mig.

Ah, i recordeu que a mitjanit finalitza el plaç d'entrega de la 8a edició de l'Art de Trair. Afanyeu-vos!

I ja ho sabeu,

no us podríeu pas imaginar que poguéssiu mai arribar a poder-vos-ho perdre!!!

Salut i roquenrol,
O.C.